Dierenpension Welgelegen BiddinghuizenHondenwandeling BiddinghuizenHondenwandeling Biddinghuizen

Nieuws

Open Blijven tijdens Corona virus dreiging.

Tot nader orde blijft Dierenpension Welgelegen gewoon open!
Wij zien onze dienstverlening niet als een bedreiging maar liever als een aanvulling om gezinnen van/en uitvoerende vitale beroepsgroepen te ondersteunen en te ontlasten bij de opvang van hun huisdieren tijdens hun belangrijke werk!

Ook indien u juist gebonden bent aan huis door toe doen van het Corona virus, maar uw hond of kat wel graag wilt aanbieden, bespreken we graag met u onze mogelijkheden!

Wel zullen we er op toezien dat tijdens het Brengen en Halen van de dieren er geen onnodige situaties kunnen ontstaan waar bij  evt. besmettingen kunnen plaats vinden. Hiervoor vragen we ieders medewerking en begrip!

Voor het bezoeken aan ons dierenpension ivm nieuwe aanvragen verzoeken wij ten alle tijden eerst telefonisch contact met ons op te nemen of een mail te sturen. zie ook "contact". 

Thea en Jan
 • Afsluiting Harderdijk

  17 maart 2020

  De Harderdijk N306 tussen de Strandgaperweg en de Harderbosweg (de weg naar Watersportvereniging De Harder en Buitenplaats Veluwemeer).
  Wanneer
  Maandag 16 maart tot en met vrijdag 17 april 2020. Wegvak gesloten voor verkeer tussen 16 maart en 9 april

 • Wassen

  4 maart 2019

  Wij hebben nu ook de mogelijkheid om uw hond te wassen.

  Dan krijgt u een schone en lekker ruikende hond mee naar huis.

  Lees verder
 • Eindejaarssluiting i.v.m vuurwerk!

  11 januari 2019

  Wij hebben besloten op 31 december geen honden meer te willen ontvangen i.v.m toename van vuurwerk "getraumatiseerde" honden. uiterlijk op 30 december kunt u honden en katten brengen. Wilt u uw huisdier ophalen op 31 december is dat geen probleem.

 • Contact formulier!

  14 juli 2016

  Helaas komt het wel eens voor dat uw contactverzoek ons niet volledig bereikt. Probeert u het nog een keer en waar mogelijk specificeer uw verzoek. Dan kunnen wij u sneller helpen!

 
© 2015 Dierenpension Welgelegen Biddinghuizen 2015 - alle rechten voorbehouden - Realisatie Sybit | Software op Maat