Hondenwandeling BiddinghuizenHondenwandeling BiddinghuizenDierenpension Welgelegen Biddinghuizen

Over ons

Landelijk gelegen in de Flevopolder, nabij Biddinghuizen en in een bosrijke omgeving ligt ons dierenpension "Welgelegen". De naam "Welgelegen" is van ouds af verbonden met de boerderij waarop drie generaties van de familie Leendertse hebben geleefd en gewerkt. Met de komst van de laatste bewoners is geleidelijk naast het akkerbouw bedrijf een Dierenpension voor honden en katten onstaan.

Over de honden

De honden verblijven bij ons in een kennel en hebben beschikking over een plateau, mand en/of kleed. Wij hebben vier groepsverblijven waar grotere groepen in kunnen worden geplaatst. Al onze onze kennels beschikken over vloerverwarming. Overdag hebben we de honden zoveel mogelijk buiten op één van onze zes speelweides. Daar zullen zij hun energie kwijt kunnen en met andere honden kunnen spelen. Veder hebben wij de mogelijkheid om, tegen een extra vergoeding uw hond uit te laten in het bos tegeover ons pension.

Over de katten

Wij beschikken over vier kattenkamers en een ruime buitenren. Overdag kan uw kat daar zijn of haar eigen gang gaan. De kamers en buitenren zijn voorzien van meerdere krabpalen, mandjes, klimmogelijkheden en speeltjes om zich prima te kunnen vermaken. Voor de nacht krijgt uw kat een eigen verblijf voorzien van zitplank, mandje, eten, drinken en een kattenbak waar in de kat ook overdag kan verblijven.


Bekijk ook onze digitale rondleiding
 
© 2015 Dierenpension Welgelegen Biddinghuizen 2015 - alle rechten voorbehouden - Realisatie Sybit | Software op Maat